Maak mijn huis een thuis

Buiten een knap interieur is een van de belangrijkste aspecten om je thuis te voelen de geur.

Met een ruim assortiment van (geur)kaarsen kan je in mum van tijd een ruimte heerlijk laten ruiken en creëer je een gezellige sfeer door het kaarslicht. Ook wanneer je een lekker warm bad neemt is moet je kunnen genieten van een aroma dat de hele ruimte vult.

Laat je meeslepen met de perfect geurende kaarsen die we aanbieden...

 

Label my Light - Ontdek de geuren

Een geur is uiteraard heel erg persoonlijk en kan zeer uitgesproken zijn. Niet iedere geur is voor iedereen geschikt. Daarom is er een brede selectie samengesteld en hopen we dat er voor iedereen wat tussen zit. Hieronder kan je een goede omschrijving terugvinden van de verschillende geuren. 

Tobacco & Vanilla
De geur waar het bij Label my Light allemaal mee begon. De mix van tobacco & vanilla maakt dit een heerlijke klassieke geur. Deze geur bevat onder andere tonkabonen, vanille, cacao en heeft tonen van gedroogd fruit en hout. Het is een geur met een mannelijk karakter maar wil niet zeggen dat vrouwen er niets van willen hebben. 

White Tea & Fig
De nummer 1 geur voor in huis. Door de kalmerende tonen van de witte thee en de zoete tinten van de vijg wordt een heerlijke geur gecreëerd. Dit maakt het een allemansvriend die in ieder huishouden past. 

Orchid & Amber
Wie regelmatig een bloemist binnenstapt zal de geur van orchidee direct herkennen. Voeg daar een houtachtige sensuele geur aan toe en je krijgt een heerlijke combinatie van het florale van de orchidee met bosachtige tinten van de amber. Ook deze geur past in ieder huis. Vergelijk dit met een vers bosje bloemen wat niet na 1 à 2 weken vergaat.

Magnolia & Honeysuckle
Op het eerste oog een zeer complexe geur vanwege de complexe naam. Maar vergis je niet, deze geur is zeer exotisch vanwege de warme tonen van de kamperfoelie (honeysuckle) en de pure extracten uit de magnolia plant. Met name de magnolia extracten zorgen voor een frisse geur. De combinatie zorgt er voor heerlijke vakantie geur in huis. Ogen dicht, kaars aan en je waant je zelf in de Italiaanse Rivièra.

Coco & Vanilla
Alles behalve een allemansvriend maar daardoor niet minder populair. Ben je op zoek naar een zeer uitgesproken geur en houd je van tonen van kokos en zoete vanille? Dan ben je met deze geur aan het juiste adres. De combinatie van deze 2 geuren zorgt er voor dat aan de ene zijde de kokos niet te overheersend is en aan de andere zijde de vanille niet te zoet. Zeker het proberen waard!

Sage & Sea Salt
Een lastige geur om te omschrijven maar een heerlijke geur om te ruiken. Zet deze geur op je badrand en je hebt het idee dat je ergens aan de kust bent. Niet zomaar een zoute lucht waar je door geraakt wordt maar juist de tonen van salie maken het een kruidige combinatie. De opwekkende tonen van mineralen in combinatie met de kruidige, aardse tinten van de salie maken deze geur onweerstaanbaar.

Hopelijk heb jij jezelf kunnen vinden in 1 of meerdere van deze geuren en kun je ze over een paar dagen zelf ruiken. 
Veel plezier met een van deze heerlijke producten! We spreken uit ervaring ;-) 

The Gift Label kaarsen

Personaliseerbare kaarsen

Geen mooier geschenk dan een gepersonaliseerd cadeau.

Deze kaarsen in verschillende formaten zijn te personaliseren met een naam, tekst of afbeelding.

Lentekriebels

Blossombs zijn kleurrijke zaadbommetjes. Ze zijn gemaakt met biologische, wilde bloedzaadjes en 100% natuurlijke ingrediënten.

 

Gooi de Blossombs overal en geef kleur aan je buurt! Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is wachten op de regen (of een gieter ;-) ) en na een paar weken groeien de mooiste bloemen waar bijen, vlinders én mensen van zullen genieten.

 

Zaaitijd: maart t.e.m. september. Gooi je ze later in het seizoen buiten? Dan komen ze het volgend voorjaar op! Blossombs zijn zeker 2 jaar houdbaar.

Tip: Blossombs niet ingraven, maar eventueel licht aandrukken in de aarde.