Doopsuiker Ottodil

 

Ottodil...

een nieuwe naam voor alle jonge mama’s en papa’s die kleur willen geven aan de geboorte van hun baby.

Ottodil staat garant voor een warm en persoonlijk onthaal en geeft een unieke toets aan uw wensen. Het lekkerste doopsuiker, leuke doopkaartjes, fijne chocolaatjes, originele doosjes en verpakkingen, cadeautjes voor meter en peter, … Ottodil denkt graag met je mee, want een nieuw leven is een nieuw wonder, uniek en vol verwachtingen kijkend naar een nieuwe toekomst!

 

Ottodil is een familiebedrijf, ontsproten uit de passie om jonge ouders te begeleiden in hun zoektocht naar een origineel en leuk concept bij de geboorte van hun kindje. Ik ben zelf mama en vind het fijn om mijn ervaringen en opgebouwde kennis te delen. Ik beantwoord dan ook graag uw vragen via mail, messenger of tijdens een bezoek aan onze winkel en verwerk met plezier uw bestellingen op maat. Doopsuiker, (communie)geschenkjes, originele ideetjes in elkaar knutselen heeft iets magisch en vertederend.

Onze klanten worden dan ook nauw bij dit proces betrokken. Het idee om de geschenkjes mee te hebben afgewerkt geeft een enorme voldoening en de kleurrijke doosjes worden dan ook met fierheid uitgedeeld bij een kraam- of huisbezoek.

 

Bestel je doopsuiker online - volledig afgewerkt of om zelf te vullen - of contacteer me voor een bezoek aan de winkel in Dendermonde voor persoonlijke begeleiding. Voorlopig werken we door de huidige maatregelen enkel op afspraak.

 

Topservice of zelf vullen?

Ik sta je steeds bij met advies en tips om uw doopsuikerproject tot een goed einde te brengen, of je nu kiest voor een all-in service waarbij ik de volledige afwerking van jullie doopsuiker op mij neem, of wanneer je zelf gekozen doosjes wenst te vullen.

We voorzien je doopsuiker van een persoonlijke toets. Dit kan door naamstikkers, labels, wikkels voor chocoladerepen, bellenblaas, mentosrolletjes, pringles, ... 

 

Is all-in service veel duurder dan zelf vullen?

Bij de all-in service koop je alleen wat je écht nodig hebt, ik begeleid je persoonlijk om de juiste hoeveelheden te bepalen.
Je hoeft suikerbonen niet per kg aan te kopen, ik tel het effectief verbruikte aantal boontjes of chocolade. Ook verpakkingsmateriaal zoals lint wordt afgemeten en hoef je dus niet per volledige rol aan te kopen. Niet iedereen kan het perfecte strikje leggen, dit bij elk doosje opnieuw. Bij deze all-in service ben je zeker van een top-afwerking!

U kan bij mij ook terecht voor presentatiemateriaal dat kan gehuurd worden. Zo hoef je hier geen overbodige kosten aan te besteden!

Een goede tip

Begin tijdig! Sommige baby's laten minder lang op zich wachten dan voorzien. De laatste weken van de zwangerschap zijn meestal ook de zwaarste en kunnen ongemakjes de kop opsteken. Hou er ook rekening mee dat (gepersonaliseerde) artikels een iets langere levertermijn hebben. Je kan verpakt doopsuiker goed bewaren als het op een droge plaats staat en niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht.